Apple bij Dustin

Apple zit in ons DNA! Dustin België heeft als Apple Authorized Reseller een unieke status die niet voor iedere partij is weggelegd. We zijn er trots op dat we flexibele, schaalbare Mac-, iPad- en iPhone-oplossingen hebben geïmplementeerd voor duizenden bedrijven, zowel voor bedrijven die nieuw zijn bij Apple als voor bedrijven met ver ontwikkelde Apple ecosystemen.

Zaken doen met een Authorized Reseller staat garant voor ontzorging van A tot Z. Of het nu gaat om advies, implementatie of logistieke diensten, Dustin is hét adres voor Apple op de zakelijke markt.

Op deze pagina vind je al onze diensten en oplossingen voor Apple bij bedrijven, ondernemers, overheid & zorg en voor Apple in het onderwijs.

Peeq kiest voor Dustin : “Beheer was nog nooit zo simpel”.

Samen met Peeq, hebben onze Apple specialisten het IT-beheer geoptimaliseerd op een simpele, snelle en betrouwbare manier. Hoe we dat juist hebben gedaan, lees je in onze referentie case.

Mac Does That

Op een Mac met de nieuwe, superkrachtige M2-chip vliegen je teams door hun workflows. Mac start bliksemsnel op en doet met gemak van alles tegelijk. Heb je een deadline en moet je een lead beoordelen in Salesforce, via Slack overleggen met collega’s of een PowerPoint-presentatie afmaken – en dat allemaal terwijl je videobelt? Mac kan dat.

Choose your own device

Op de competitieve arbeidsmarkt en een digitale wereld die razendsnel verandert, is het belangrijk om een aantrekkelijke werkgever te zijn en te blijven. Zowel huidige als nieuwe medewerkers hechten tegenwoordig veel belang aan extralegale voordelen en de technologie waarmee ze werken.

Thuiswerken met Apple

Apple devices worden steeds populairder en thuiswerken steeds gebruikelijker. Maar welke tools hebben uw medewerkers nodig? Onze Apple specialisten hebben er een aantal geselecteerd waarmee uw medewerkers vanuit huis optimaal kunnen profiteren van het Apple Ecosysteem.

Apple Financial Services

Met behulp van Apple Financial Services voorzien wij u van een totaaloplossing op basis van Apple apparatuur.

Apple Business Manager

Apple Business Manager is een ‘zero touch’ service die het implementeren en configureren van meerdere devices vereenvoudigt.

AppleCare for Enterprise

AppleCare for Enterprise staat voor ontzorging van uw IT afdeling. ACE is een uitbreiding van de fabrieksgarantie gecombineerd met uitgebreide service en reparatie van jouw devices door Apple.

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten.
Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen.

Julie Marchal

Team Manager Apple

Rubin Van Uytsel

Apple Sales Consultant

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring