Apple bij Dustin

Dustin is Apple Authorised Reseller; een unieke status die niet voor iedere partij is weggelegd. Zaken doen met een Authorised Reseller staat garant voor ontzorging van A tot Z. Of het nu gaat om advies, implementatie of logistieke diensten, Dustin is hét adres voor Apple op de zakelijke markt.

Mac Means Business

Vandaag de dag werken steeds meer bedrijven met Mac. We hebben de 11 belangrijkste redenen om Mac aan het werk te zetten opgesteld. Beginnend met hoe de Apple M1-chip Mac transformeert voor ongekende prestaties, geavanceerde beveiliging en een ongelofelijke batterijduur. Ontdek wat Dustin en Mac voor uw organisatie kunnen betekenen.

Apple Cafetariaplan

Heeft uw organisatie recent een cafetariaplan opgezet maar zit u verveeld met een administratieve en logistieke rompslomp? Vermijd extra werkdruk bij uw HR en IT-afdeling en kies voor Dustin als IT-partner. Houd het als werkgever eenvoudig en laat uw medewerkers genieten van de nieuwste technologie zonder extra kosten.

Thuiswerken met Apple

Apple devices worden steeds populairder en thuiswerken steeds gebruikelijker. Maar welke tools hebben uw medewerkers nodig? Onze Apple specialisten hebben er een aantal geselecteerd waarmee uw medewerkers vanuit huis optimaal kunnen profiteren van het Apple Ecosysteem.

Apple Financial Services

Met behulp van Apple Financial Services voorzien wij u van een totaaloplossing op basis van Apple apparatuur.

Apple Business Manager

Apple Business Manager is een ‘zero touch’ service die het implementeren en configureren van meerdere devices vereenvoudigt.

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten.
Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen.

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring