Optimaliseer thuiswerken met Apple

Optimaliseer uw Apple thuiswerkplek

Apple devices worden steeds populairder en thuiswerken steeds gebruikelijker. Maar welke tools hebben uw medewerkers nodig? Met onderstaande hardware en oplossingen kunnen medewerkers vanuit huis optimaal profiteren van het Apple Ecosysteem.

Macbook Pro

Bij MacBook Pro heeft power de hoogste prioriteit. De 13-inch MacBook Pro met M1-chip heeft binnenin een complete transformatie ondergaan dankzij de door Apple ontwikkelde chip. Dit zorgt voor 2,8x meer processorkracht, 5x snellere graphics en tot 20 uur batterijduur, de langste ooit in een Mac. Je kunt dus verder gaan dan ooit, waar je ook bent. De 16-inch MacBook Pro levert ongekende prestaties, een indrukwekkend Retina-display en een batterij die de hele dag meegaat. U krijgt dus alles voor elkaar, waar u ook bent

AirPods Pro met ruisonderdrukking

AirPods pro zorgen voor actieve ruisonderdrukking voor geluid waar u helemaal in opgaat. Transparantie-modus staat u toe om te horen wat er om u heen gebeurt. Zachte, conische siliconen oortips. Enheid. De zachte, conische oortjes in drie formaten voor verschillende pasvormen zijn zweet- en waterbestendig en werken moeiteloos en snel met al uw Apple devices.

Apple Magic Keyboard

MagicKeyboard heeft een subtiel design met een geïntegreerde oplaadbare batterij en verbeterde toetsen. Zo zit onder elke toets een stabiel schaarmechanisme, is de manier waarop u de toets indrukt geoptimaliseerd, en is het toetsenbord iets lager. Dat typt comfortabeler en nauwkeuriger. Het toetsenbord maakt automatisch verbinding met uw Mac, dus u kan meteen aan de slag. En de batterij gaat ongelooflijk lang mee: zonder tussentijds opladen levert die voldoende stroom voor ongeveer een maand.

Apple Magic Mouse 2

Magic Mouse 2 is oplaadbaar, zodat u geen gewone batterijen meer hoeft te gebruiken. Dankzij de ingebouwde batterij is Magic Mouse 2 niet alleen lichter, maar heeft hij ook minder bewegende onderdelen. Dankzij het Multi-Touch-oppervlak kan u vlot van de ene naar de andere webpagina swipen en door documenten scrollen. Magic Mouse 2 is direct klaar voor gebruik en maakt automatisch verbinding met uw Mac of iPad.

Rain Design mStand

De Rain Design mStand verandert uw Macbook in een stijlvolle en stabiele werkplek, zodat u de hele dag veilig en comfortabel kan werken.

Handige tools

Continuïteit

In het Apple ecosysteem zijn hele handige snufjes verwerkt waardoor u naadloos van het ene apparaat overschakelt naar het andere. Zo kan u een artikel in Safari beginnen lezen en verder gaan op uw iPad in de trein of u kan uw MacBook automatisch ontgrendelen wanneer u een Apple Watch draagt

FaceTime-groepsgesprekken

Met FaceTime-gesprekken kan u gemakkelijk met dertig mensen tegelijk praten. Ideaal om vanuit huis, zonder tussenkomst van andere apps, veilig in verbinding te staan met collega’s of klanten. U kan anderen uitnodigen met een e-mailadres of telefoonnummer dat is toegevoegd aan een Apple ID.

Schermdelen via berichten

Als u in Berichten met iemand een gesprek voert, kan u het scherm met die persoon delen of kan die ander zijn of haar scherm met u delen. Er hoeft dus geen andere app te worden geïnstalleerd, zoals Teamviewer. Dit is heel handig als u samen aan een project werkt of je iemand wil helpen met zijn of haar computer.

Universeel klembord

Tekst overtypen of doorsturen naar uw apparaten is verleden tijd. Met het universele klembord van Apple kan u materiaal, zoals tekst, afbeeldingen, foto’s en video’s, op een Apple apparaat kopiëren en het materiaal vervolgens plakken op een ander Apple apparaat.

Sidecar

Een relatief onbekend, maar ideale oplossing voor de thuiswerkplek is Sidecar. Hiermee kan u uw iPad als tweede beeldscherm gebruiken om het bureaublad van uw Mac uit te breiden of synchroon weer te geven. U kan de iPad ook gebruiken als tekentablet en Apple Pencil gebruiken om te tekenen in Mac-programma’s.

Samenwerking voor Pages, Numbers en Keynote

Nodig anderen uit voor uw documenten en werk realtime samen. U kan iedereen uitnodigen om met je samen te werken. Dit kan in een van de iWork apps of via iCloud.com. Het is dus niet meer nodig om uw document eerst naar een ander format (.docx, pdf, .xlsx) te exporteren, u kan gelijk samen aan de slag.

Graag meer informatie? Wij helpen u graag!

Een team van specialisten ontzorgt u bij elke stap naar een nieuwe werkomgeving. Neem contact op met ons team van gecertificeerde Apple-specialisten en bekijk hoe u Apple kan implementeren.

    Aanhef

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring