AppleCare

Elk bedrijf is uniek. AppleCare ook.

AppleCare biedt deskundige ondersteuning voor uw Apple-devices. Omdat Apple zelf de hele oplossing ontwikkelt, van hardware en software tot besturings­systeem, biedt AppleCare geïntegreerde ondersteuning en service die u nergens anders vindt.

Wat is AppleCare?

AppleCare betekent complete technische ondersteuning, Apple hardware­­service en softwaresupport. Met AppleCare krijgt u technische ondersteuning en extra mogelijkheden voor reparatie van uw Apple-hardware. Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar en deze kunt u goed met elkaar combineren. Ons team van Apple-specialisten adviseert u graag over het beste AppleCare-pakket voor uw organisatie.

AppleCare Protection Plan

AppleCare Protection Plan is een garantie uitbreiding tot 3 jaar, waarmee u recht hebt op deskundige telefonische ondersteuning van Apple en kunt profiteren van extra mogelijkheden voor reparatie van hardware. De dekking gaat in op de aankoopdatum van de hardware waarop het AppleCare product geregistreerd staat.

AppleCare for Enterprise

Dekking voor elke Mac, iPhone en iPad. AppleCare for Enterprise biedt u onder andere flexibele service-opties, snelle service op locatie en reparatie of vervanging van devices binnen een werkdag.

AppleCare OS-support

De ondersteuning voor IT‑medewerkers die u nodig heeft bij de implementatie van macOS, macOS Server of iOS binnen uw organisatie. AppleCare OS Support biedt ondersteuning via telefoon en e‑mail voor problemen bij integratie, migratie en geavanceerd servergebruik. Kies een AppleCare OS Support abonnement dat precies aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Voordelen

 • Apple gecertificeerde service en ondersteuning
 • Voorrang bij contact met Technische ondersteuning
 • Wereldwijde dekking

Voordelen

 • 24/7 technische ondersteuning voor eindgebruikers
 • Twee, drie of vier jaar dekking voor service op locatie

Voordelen

 • Ondersteuning op bedrijfsniveau bij incidenten
 • Inclusief AppleCare Help Desk Support

Service en ondersteuning door de mensen
die uw Apple producten het beste kennen.

Wilt u meer weten over AppleCare voor uw organisatie?

Neem dan contact op met ons team van Apple-specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u.

  Aanhef

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring