Next Day Hardware Delivery

Dustin voorziet H.Essers van Next Day Hardware Delivery via gepersonaliseerde webshop.

H.Essers is één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor onder andere sectoren als chemie, farmaceutica, parts & infra. Het bedrijf telt momenteel 1.300.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.475 trekkers, 3.340 aanhangwagens en heeft meer dan 6.600 medewerkers verdeeld over 85 vestigingen in 19 landen. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

De uitdaging

Het IT team van H.Essers zocht naar een gemakkelijke en éénduidige manier om hun gewenste hardware te kunnen bestellen en geleverd te krijgen. Zij wensten hierbij een flexibel en professioneel partnership waarbij er gerekend kon worden op zeer korte levertermijnen (next day delivery). Door de wereldwijde en algemeen gekende leveringsproblemen van IT-hardware, veroorzaakt door tekorten aan semi conductoren & microchips, diende er naar een op maat gemaakt oplossing gezocht te worden.

Het traject

Dustin heeft aan de hand van de wensen en behoeftes van H. Essers een portal gebouwd waarop de gebruikers via een eenvoudige online omgeving hun gewenste hardware kunnen bestellen. Dustin kan bovendien next-day-delivery garanderen door een kosteloze préfinanciering van een afroepstock voor 6 maanden. Deze voorraad kan op aanvraag aangevuld worden om zo voor te zijn op potentiële leveringsissues veroorzaakt door marktbewegingen. De hardware wordt pas per afroeporder gefactureerd en over de gehele afroepperiode is er een gegarandeerde prijsstabiliteit. Dankzij relevante en proactieve dialoog tussen Dustin en H.Essers wordt de continuïteit van de IT-omgeving verzekerd.

De samenwerking

De samenwerking tussen Dustin en H.Essers is enkele jaren geleden klein gestart, maar is intussen uitgegroeid tot een volwaardige partnership. Dankzij de samenwerking met Dustin staat de IT-afdeling van H.Essers voor minder verrassingen en kunnen ze genieten van leverzekerheid, correcte marktinformatie en out-of-the-box oplossingen. Het bedrijf wil de huidige strategische samenwerking dan ook graag verder uitbouwen. Zowel Dustin als H.Essers hebben afgelopen jaren elk afzonderlijk een prachtige groei doorgemaakt en zien een mooie toekomst in hun collaboratie

Benieuwd hoe wij uw medewerkers kunnen laten excelleren?

sales@dustin.be
Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring