Cloud Footprint Calculator-programma

Maak ambitieuze duurzame doelstellingen concreet met het Cloud Footprint Calculator-programma

 

Wat is een logisch startpunt voor onze duurzaamheidsstrategie, wat zijn de belangrijkste verbeterpunten en hoe meten we resultaten? Veel organisaties worstelen met deze vragen.

De sustainability experts van Dustin begrijpen deze uitdagingen. Zij ontwikkelden daarom het Carbon Footprint Programma. Dat helpt organisaties met een aantal duidelijke stappen aan een duurzame toekomststrategie. Het programma begint met een heldere rapportage over de omvang en samenstelling van de huidige CO2-voetafdruk, en de ontwikkeling van een effectieve strategie.

Met goed onderbouwde adviezen en slimme tools helpen de sustainability experts om deze strategie op effectieve wijze uit te rollen en aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen. Voor elke uitdaging leveren ze handvatten waarmee organisaties hun CO2-voetafdruk kunnen monitoren en verkleinen. Zo werken we samen met onze klanten aan een duurzame organisatie én een future-proof planeet.

 

Wil je meer weten over het Cloud Footprint Calculator-programma?

Neem dan nu contact op met de sustainability experts van Dustin.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring