Continuous Value Delivery: continu leren en groeien

Continuous Value Delivery

Veel interne IT-organisaties hebben moeite hun technologische en digitale kennis up-to-date te houden. Slimme organisaties werken daarom samen met een externe sparringpartner. Een waardevolle sparringpartners weet precies weet waar je op IT-gebied staat, en welke nieuwe technologische ontwikkelingen op dat moment prioriteit hebben voor jouw organisatie.

Als grootste onafhankelijke IT-leverancier van de Benelux werkt Dustin al jaren met organisaties in elke fase van hun digitale ontwikkeling of transformatie. Onze experts begrijpen daardoor de uitdagingen die op elk moment in die reis actueel worden. Om hun kennis in elke fase snel en effectief toe te kunnen passen ontwikkelde Dustin zijn Continuous Value Delivery model. De crux van dit model is dat digitale ontwikkeling of transformatie geen eindige operatie is, maar een continu leer-  en groeiproces dat kan worden aangejaagd door een deskundige en objectieve sparringpartner. In die rol stellen onze experts op het juiste moment de juiste vragen, introduceren ze de meest relevante technologische ontwikkelingen en haken ze gespecialiseerde partners aan.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring