Ondersteun uw nieuwe manieren van werken met Surface en Intel

Define what’s next

Ondersteun uw nieuwe manieren van werken met de mogelijkheden van Microsoft Surface en Intel bij Dustin. Onze experts helpen u om de ervaring van uw werknemers als prioriteit voorop te stellen, ongeacht waar ze werken. Dit doen we met een veelzijdig portfolio van apparaten die geoptimaliseerd zijn voor flexibel werk. Ontdek nu wat Dustin hierin voor uw organisatie kan betekenen.

Het nieuwe werken is flexibel

Bied uw werknemers de vrijheid om flexibel te werken, waar ze ook zijn. Dustin biedt een breed portfolio aan veelzijdige apparaten die betere ervaringen bieden voor flexibel werk. Zo geven de Surface apparaten met Intel® een extra dimensie aan uw manier van werken. Deze apparaten hebben verschillende handige opties zoals digitaal inkten met een Surface Slim Pen 2 om schetsen en aantekeningen te maken. Daarnaast zorgen geavanceerde samenwerkingsfuncties ervoor dat u altijd en overal verbonden bent. Verhoog de tevredenheid van uw werknemers en geef hen de kans hun beste werk te doen, waar ze ook zijn.

30%

minder werknemerstijd verloren aan beveiligingsincidenten in vergelijking met niet-Surface gebruikers

74u

van verhoogde productiviteit over drie jaar voor werknemers die Surface-apparaten gebruiken

40%

minder tijd voor IT-personeel nodig voor doorlopend apparaatonderhoud met de Surface

Flexibiliteit voor elke werkstijl

Implementeer, beheer en beveilig overal met bescherming van firmware tot besturingssysteem tot cloud. Zero-touch implementatie vermindert de complexiteit en bespaart IT-tijd.

Betere ervaringen dankzij Surface PC’s die zijn gecertificeerd als Intel® Evo™ apparaten en Windows 11 functies zoals touch screens, Voice Typing en snap lay-outs voor meer creativiteit met minder moeite.

Maak overal verbinding om samen te werken met studiomicrofoons, Omnisonic™ luidsprekers, AI-gestuurde HD-camera’s, Intel® Clear Video HD-technologie en Intel® Smart Sound Technology.

Flexibiliteit en prestaties van een reeks configuraties, waaronder de nieuwste Intel® Core™ processors, RAM en verwijderbare opslagopties, plus een batterij die de hele dag meegaat.

4 manieren om flexibel werken te verbeteren

Meer dan 70% van de werknemers wil dat flexibel werk blijft, terwijl 67% meer persoonlijk werk wil. Met andere woorden, werknemers willen het beste van twee werelden. Onderstaand e-book onderzoekt hoe bedrijven flexibel werk mogelijk kunnen maken door te investeren in de juiste apparaten. Krijg praktische begeleiding bij:

 • Het leveren van betere werknemerservaringen
 • Teams verbinden om overal samen te werken
 • Directe en veelzijdige productiviteit mogelijk maken
 • Het inzetten, beheren en beveiligen van apparaten

Vraag vrijblijvend advies

Wenst u persoonlijk advies op maat van uw bedrijf? Laat vrijblijvend uw contactgegevens achter via het contactformulier zodat onze experten contact met u kunnen opnemen.

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring