De best verkochte servers ter wereld

De PowerEdge servers van Dell zijn speciaal ontworpen voor uw meest veeleisende workloads. Ze werken zelfstandig samen in uw hele IT-omgeving. Naarmate applicaties en werkplekken complexer worden, wordt het voor bedrijven belangrijker dan ooit om end-to-end-oplossingen te hebben die naadloos samenwerken.

Bij Dustin maken we een grondige analyse van uw datacenter en bekijken we welke oplossing het best bij de behoeften van uw bedrijf past. Neem samen met onze Dustin experten uw datacenter onder de loep en maak vrijblijvend uw afspraak via het nummer 016 – 796 200 of mail naar sales@dustin.be. U kan ook uw gegevens achterlaten via onderstaande button zodat onze Dustin experten contact met u kunnen opnemen.

Intelligente samenwerking. Onbeperkte innovatie.

De belangrijkste voordelen

Ontdek Dell PowerEdge servers en de kracht om meer te doen. Bereik meer, maximaliseer de efficiëntie en zorg voor bedrijfscontinuïteit met Dell PowerEdge servers. De basis voor adaptieve IT-oplossingen.

Schaalbare bedrijfsarchitectuur

Maximaliseer de prestaties voor het breedste scala aan toepassingen met zeer schaalbare architecturen en flexibele interne opslag.

Intelligente automatisering

Automatiseer de volledige levenscyclus van de server, van implementatie tot buitengebruikstelling, met ingebouwde intelligentie die uw productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Geïntegreerde beveiliging

Bescherm uw klanten en uw bedrijf met een diepe security laag die ingebouwd is in de hardware en firmware van elke server.

PowerEdge Portfolio

Ontdek welke PowerEdge Servers het beste passen bij uw organisatie.

Rack servers

PowerEdge Rack servers bieden de hoogste prestaties voor een diverse reeks workloads. Ze zijn ontworpen om de implementatie te versnellen en de applicatieprestaties te verbeteren voor database-, high-performance computing- en virtualisatie-omgevingen.

Tower servers

PowerEdge Tower servers bieden de ideale prestaties, veelzijdigheid en stille werking voor kleine, grote en afgelegen kantoren. Verkrijgbaar in verschillende maten, van minitorens tot rekbare platforms.

Modulaire infrastructuur

Met het modulaire portfolio van PowerEdge kunt u uw infrastructuur eenvoudig aanpassen, implementeren en beheren. Dit alles terwijl u de bedrijfskosten verlaagt. Creëer uw toekomstbestendige datacenter met eenvoudig uitbreidbare compute, networking en storage.

Specialty servers

PowerEdge XE is de eerste serverfamilie die speciaal is gebouwd voor complexe, opkomende workloads die hoge performance en grote opslag vereisen.

Industrial Grade servers

OEM PowerEdge servers van industriële kwaliteit zijn gebouwd om de extreme hitte, stof, schokken en trillingen van fabrieksvloeren, bouwplaatsen, mobiele commandocentra en andere extreme omgevingen te weerstaan.

Management oplossingen

Neem de controle over en automatiseer de volledige IT-levenscyclus met het OpenManage-portfolio. Verhoog de productiviteit, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit van uw servers terwijl u IT-activiteiten efficiënter maakt.

Persoonlijk advies nodig? Wij helpen u graag.

Wilt u meer weten over de Dell datacenter oplossingen en de voordelen ervan voor uw organisatie? U kan ons een e-mail sturen via het contactformulier hiernaast. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring