Infrastructure as a Service 

Infrastructure as a Service (IaaS): optimale vrijheid

Organisaties die kiezen voor een Infrastructure as a Service (IaaS) nemen uitsluitend serverruimte af van cloud provider(s). Dat geeft ze optimale vrijheid om hun cloud omgeving geheel naar eigen behoefte en inzicht in te richten. Het op maat samenbrengen van benodigde applicaties, netwerk- en opslagmogelijkheden vereist echter wel veel kennis, en een heldere digitale toekomstvisie.

Veel organisaties werken daarom bij het inrichten van hun cloudomgeving samen met een solide sparringpartner. De cloud experts van Dustin begrijpen de IT- en zakelijke uitdagingen van organisaties in elk stadium van hun digitale ontwikkeling. Dankzij die ervaring introduceren ze op het juiste moment de bouwstenen die de IT behoeftes van jouw organisatie optimaal ondersteunen.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring