IT-diensten

IT-diensten

IT is er om je te helpen presteren en niet om zorgen over te hebben. Je wilt je immers concentreren op je eigen bedrijfsvoering. Wij ondersteunen organisaties met alle denkbare IT-diensten rondom hardware. Door onze IT-diensten besparen organisaties, naast kosten, ook tijd, CO2-uitstoot en een hoop zorgen. Je kunt bij Dustin terecht voor uiteenlopende diensten, van levering en installatie van nieuwe hardware en verwerking van het oude tot advies van ervaren specialisten.

Wij hebben onze beschikbare diensten ingedeeld op type hardware: mobiele werkplek, vaste werkplek en datacenter.

Mobiele werkplek

Flexibiliteit staat bij het nieuwe werken centraal. Dit betekent dat mobiele devices een steeds belangrijkere plek innemen. Dustin biedt diverse diensten aan die het bestel-, installatie-, uitlever-, en garantieproces van mobiele devices vergemakkelijken.

Vaste werkplek

De meeste kantoren hebben vaste werkplekken waar medewerkers iedere dag gebruik van maken of die werkplek juist als flexplek gebruiken. Daarom zijn er verschillende wensen en eisen voor een vaste werkplek. Dustin biedt hiervoor verschillende diensten aan.

Datacenter

Dustin helpt je met alle onderdelen van kantoorautomatisering. Of het nu gaat om het introduceren van desktop virtualisatie, het optimaliseren van de back-up strategie of het slimmer managen van je storage. Wij hebben de kennis en de ervaring in huis om u te helpen bij het kiezen van de juiste datacenteroplossing voor jouw organisatie.

Overkoepelende diensten

Naast de specifieke dienstverlening voor mobiele en vaste werkplekken en datacenters hebben wij een aantal overkoepelende diensten die het inrichten en beheren van uw IT-omgeving nóg eenvoudiger maken. Deze diensten zijn in te zetten voor organisaties met meer dan 500 medewerkers.

IT-diensten brochure

Lees een compleet overzicht van onze IT-diensten in onze brochure:

  Persoonlijk advies nodig van onze consultants?

  016- 796 200

  Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30

  Vrijdag 08:30 – 17:00

  Verstuur bericht

  via ons contactformulier

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring