Dustin helpt met de inrichting van een moderne werkomgeving

Mensen werken beter, efficiënter en meer tevreden in een werkomgeving op maat. De basis bestaat uit laptops, telefoons, tablets en andere hoogwaardige hardware.

Die presteren alleen met de juiste software en optimale toegang tot de juiste data. Deze technologie ontwikkelt zich snel. Medewerkers passen hun verwachtingen en kennisbehoefte even snel aan. Het inrichten van de moderne werkomgeving is daarom een continu proces. Voor veel organisaties betekent dat een forse uitdaging. Zij werken daarom samen met de workspace experts van Dustin. Dankzij onze kennis van hardware, software én gemotiveerde mensen maken we elke werkomgeving future-proof.  De workspace experts van Dustin weten wat het beste werkt.

Bekijk de future-proof workspace oplossingen van Dustin

 

Suites & SaaS-software

Veel organisaties bouwen hun moderne werkplek op rond de suites van Microsoft365 of Google Workspace. En bouwen die op maat uit met veelzijdige SaaS-diensten.

Workspace Management

De moderne werkplek vereist modern beheer en management. Met de workspace experts van Dustin hou je je werkplek flexibel, toegankelijk, veilig en up-to-date.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring