Network & Security

Je netwerk vormt de verbinding tussen alle afzonderlijke onderdelen van je IT-infrastructuur. Een flexibel en feilloos functionerend netwerk is een cruciale basisvoorwaarde voor elke organisatie.

Flexibiliteit moet echter wel altijd in balans zijn met een passend veiligheidsniveau. Gebruiksvriendelijke beveiliging gaat daarom altijd samen met het nemen van gecalculeerde risico’s. Het balanceren van gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en passende beveiliging vereist daarom een degelijke strategie die alle belangen binnen een organisatie nauwkeurig afweegt. Het ontwikkelen en organisatiebreed uitrollen van die strategie is voor veel organisaties een grote uitdaging.  Daarom werken zij hierbij nauw samen met de network & security experts van Dustin.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.

  Persoonlijk advies nodig van onze consultants?

  016- 796 200

  Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30

  Vrijdag 08:30 – 17:00

  Verstuur bericht

  via ons contactformulier

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring