Office 365 Back-up

Office 365 data veilig opgeslagen

Hoe is de back-up van jouw Office 365 data geregeld? Vanuit Microsoft worden documenten slechts 30 dagen bewaard nadat deze zijn verwijderd. Daarom is het belangrijk dat je zelf een back-up-oplossing heeft. Wij ondersteunen jou hierbij met Office 365 Back-up. Hiermee worden jouw documenten maar liefst zeven jaar bewaard. Zo voorkom je dat documenten verdwijnen en bent u beter beveiligd tegen malware-aanvallen.

Hoe is jouw Office 365 back-up geregeld?

Onderdelen Office 365 Back-up

Betaal per user

Je betaalt maandelijks een vast bedrag per gebruiker voor professionele back-up. De kosten voor de opslag zijn inbegrepen en de implementatie kun je eenvoudig zelf regelen.

Persoonlijke portal

Met behulp van Azure Active Directory krijg je toegang tot jouw persoonlijke portal. Daar kan je eenvoudig documenten terugzetten of downloaden.

Meldingen instellen

Geen zorgen dat je iets mist, je ontvangt notificaties per e-mail. Zo blijf je op de hoogte van de status van de back-up.

Status inzien

De portal is beschikbaar om de huidige en de geschiedenis van de back-up in te zien.

Support

Gaat er iets mis en heeft u support nodig? Dan kun je contact opnemen met onze gecertificeerde back-up-specialisten.

Persoonlijke portal

In samenwerking met Veeam hebben wij een portal ontwikkeld. Je krijgt toegang tot uw persoonlijke portal, daar kun je eenvoudig documenten terugzetten of downloaden. Via onderstaande afbeeldingen krijg je een impressie van de portal.

Persoonlijk advies nodig van onze consultants?

016- 796 200

Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30

Vrijdag 08:30 – 17:00

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring