Platforms as a Service

Platforms as a Service (PaaS): focus op meerwaarde

Organisaties die kiezen voor Platforms as a Service (PaaS) nemen een compleet digitale platform af van een cloud provider. Naast serverruimte, netwerk- en opslagmogelijkheden komt het afgenomen platform bijvoorbeeld ook met oplossingen voor (software)ontwikkeling, business intelligence, database management en de middleware software die verschillende informatiesystemen koppelt.

De cloud providers verrichten alle taken om het platform optimaal te laten functioneren. Je hoeft dus zelf geen tijd of kennis te investeren in het configureren, beheren, monitoren en beveiligen van het platform. Door de vereiste keuzes af te stemmen met de cloud experts van Dustin kunnen jouw medewerkers zich focussen op onderscheidende IT-oplossingen met echte meerwaarde.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring