Voorlopers aan het woord

Welkom bij Voorlopers, de podcast van Dustin. In deze podcast onderzoeken we de belangrijkste trends die de toekomst van IT-professionals en van onze samenleving beïnvloeden. In elke aflevering spreekt Femke de Wild een expert op zijn vakgebied. Wat betekenen de nieuwste (technologische) ontwikkelingen voor jouw bedrijf of voor jouw dagelijkse werk? Onze voorlopers vertellen het je. In korte series van drie afleveringen wordt telkens een ander thema belicht. Opname en montage: Bo Bruijs.

 

The Future of Work

In de tweede serie van drie afleveringen, onderzoekt Voorlopers The Future of Work: het nieuwe werken. Roel Geenen van Veldhoen + Company en Gidion Peters voorspellen dat de manier waarop bedrijven nu georganiseerd zijn, totaal op zijn kop gaat. Sophie op den Kamp, managing director van The Next Web Spaces laat ons de meest innovatieve startups zien en Michael Wheeler-Wyatt, hoofd Google Chrome, vertelt dat ‘the power of the cloud is even stronger than everyone thought.’ Tot slot ontmoeten we Sjors Mahler van PR.co. Hij heeft de toekomst niet afgewacht en werkt sinds 2020 volledig remote vanuit Portugal.

Artificial Intelligence

In de eerste serie van drie afleveringen, onderzoekt Voorlopers de mogelijkheden en valkuilen van Kunstmatige Intelligentie. Consultant Alex Dowdalls vertelt waarom we vooral niet langer moeten wachten met ons de techniek eigen maken. Bernardo Nunes, trainer bij Growth Tribe, vertelt dat iedereen kan leren hoe het werkt. En specialistische adviseur gegevens Derk van Veen laat zien hoe DUO hier in de praktijk mee omgaat.

Vragen?

Heb jij vragen aan onze experts naar aanleiding van de podcast? Vul het contactformulier in op deze pagina. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring