Future-proof: Private Cloud

Future-proof: Private Cloud

Cloudomgeving waarin alle hardware- en softwarecomponenten exclusief zijn ingesteld op, en toegankelijk zijn voor jouw organisatie. De private cloud combineert veel voordelen van de cloud, zoals flexibiliteit, schaalbaarheid en snelheid, met de controle op toegang en security van een eigen (on-premise) IT-infrastructuur. Dat maakt het voldoen aan wet- en regelgeving makkelijker.

Je kunt een private cloud onderbrengen in je eigen of een gehuurd data center, of bij een onafhankelijke cloud provider. Ook het beheer van de private cloud kun je zelf doen of uitbesteden. Des te meer je dit in eigen hand neemt, des te hoger de investering in kennis en tijd van eigen medewerkers. De cloud experts van Dustin helpen je de beste afweging te maken.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring