Future-proof: Public Cloud

Future-proof: Public Cloud

Cloudomgeving waarin een onafhankelijke provider IT-diensten beschikbaar stelt via het open internet. Deze diensten bestrijken een zeer breed spectrum van direct in gebruik te nemen software applicaties tot een complete enterprise grade IT infrastructuur of platform. De cloud provider biedt zijn diensten publiek aan en is verantwoordelijk voor het management en functioneren.

Veel organisaties kiezen ervoor een deel van hun IT-infrastructuur onder te brengen in de publieke cloud. Naast de flexibiliteit en schaalbaarheid biedt deze oplossing ook een breed scala innovatieve applicaties waarmee gebruikers sneller inspelen op actuele technologische of commerciële ontwikkelingen. De Dustin cloud experts weten wanneer dat jouw organisatie echte meerwaarde biedt.

Neemt contact op

Wil je meer informatie over? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring