Software as a Service 

Software as a Service (SaaS): snel oplossen en innoveren

Organisaties met een Infrastructure of Platform as a Service kunnen op elk gewenst moment ook gebruik maken van software applicaties uit de publieke cloud. Groot voordeel is dat je daar direct (zonder uitvoerige implementatie) mee kunt werken. Om zich te onderscheiden investeren veel publieke cloud providers fors in het bij elkaar brengen van innovatieve software applicaties.

Software as a Service is daarom zeer geschikt voor organisaties die snel toepasbare oplossingen zoeken op het gebied van innovatieve technologieën: bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie, machine learning, business intelligence, AR of VR, blockchain of het Internet of Things. De cloud experts van Dustin weten precies welke diensten relevant zijn voor jouw organisatie.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring