Workspace management

Dustin houdt de moderne werkplek veilig en up-to-date

De moderne werkplek vereist modern beheer en management. De workspace experts van Dustin creëren een werkomgeving op maat, en kunnen die 24-7 monitoren. Zo hou je je werkplek flexibel, toegankelijk, veilig en up-to-date. Gebruikers beschikken daardoor altijd over de meest recente applicaties en tools.

Proactieve cybersecurity minimaliseert de kans op datalekken en inbreuken door cybercriminelen. Data blijft zo altijd actueel en veilig opgeslagen. Door tijdige updates, back-ups, monitoring en andere services functioneren netwerk en internetverbinding altijd optimaal, en blijven verbindingen stabiel en veilig. Dat geldt ook voor apparatuur, licenties, beheerkosten en afschrijving. Dankzij de complete ondersteuning kunnen gebruikers altijd terecht met vragen over hun device, systeem of netwerk. Heldere rapportages geven direct inzicht in prestaties van medewerkers en oplossingen. Een moderne werkomgeving die altijd beschikt over de meest actuele oplossingen.

Een optimale gebruikservaring die altijd veilig en stabiel blijft. En een relevant proactief advies voor de werkplek van morgen. De workspace experts van Dustin zorgen ervoor.

Neemt contact op

Wil je meer informatie? Vul dan het rechter formulier in. Onze specialisten helpen je graag verder.

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring