Apple at work

Met de meest effectieve business tools haalt iedereen het meeste uit een werkdag

Fundamenteel veilig

Apple producten zijn ontworpen om veilig te zijn. Dankzij de beste gegevensbescherming in de branche, krachtige ingebouwde technologie en regelmatige software-updates blijft alle informatie in de juiste handen.

Platformbeveiliging (pdf)

Gewoon compatibel

Apple devices werken naadloos samen met uw bestaande infrastructuur, en ook met de zakelijke apps en systemen waar uw werknemers het liefst mee werken. Van Microsoft Office 365 tot Slack tot SAP, het loopt allemaal als een trein.

Compatibiliteit (pdf)

Makkelijk te managen

Dankzij implementatie op afstand en draadloos beheer zijn Apple producten makkelijk op schaal te configureren, distribueren en beheren. In één woord: simpel.

Implementatie en beheer (pdf)

Krijgt meer voor elkaar

Krachtige hardware, intuïtieve software en de beste productiviteits-apps op de markt vormen de perfecte combinatie. Geef uw werknemers hun favoriete producten in handen, zodat ze hun beste werk kunnen leveren.

Productiviteit (pdf)

Brengt kosten omlaag

Lage kosten voor support. Hoge restwaarde. Flexibele financiële programma’s. Alles bij elkaar geeft dat lagere totale kosten. Kiezen voor Apple producten betekent een slimme investering.

Een slimme investering (pdf)

En dat is nog maar het begin.

Ontdek hoe alles samenvalt voor een groepje medewerkers om het onmogelijke mogelijk te maken, in twee dagen en met één kans.

Een keuze waar uw werknemers achter staan

Wanneer werknemers kunnen werken met producten waarmee ze vertrouwd zijn en die ze prettig vinden, kunnen ze optimale prestaties leveren. En met Apple Employee Choice is het makkelijker dan ooit om werknemers Apple producten in handen te geven als ze die het liefst gebruiken.

Employee Choice Guide (pdf)

Samen verder ontdekken? Wij helpen u graag.

Neem contact op met ons team van gecertificeerde Apple-specialisten en bekijk hoe u Apple kunt implementeren binnen uw organisatie.

    Aanhef

    Contact opnemen

    ContactformulierClose

    Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

    * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring