Infrastructure Solutions Group

Betrouwbare expertise

Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG) levert slimme infrastructuuroplossingen voor organisaties van elke omvang. Lenovo is wereldwijd dé technologiepartner die slimme technologie voorziet voor de data-centered. Met hun betrouwbare expertise biedt Lenovo oplossingen die voldoen aan de unieke behoefte van hun klanten.

De technologie en inzichten van Lenovo vormen de kracht van het data-centered hart van de slimmere detailhandel, slimmere productie, slimmere steden, slimmere gezondheidszorg, slimmere financiën en meer. Via edge- en cloudcomputing, analyses en artificial intelligence en Infrastructure-As-a-Service via TruScale levert Lenovo slimmere technologie voor iedereen. Als enige datacenterprovider met een end-to-end productie, beschikt Lenovo over de volledige toeleveringsketen voor alles wat ze ontwikkelen. Op die manier kunnen ze een wereldwijd ongeëvenaard niveau van beveiliging en naadloosheid bieden.

ThinkSystem servers

Voor het achtste opeenvolgende jaar kregen Lenovo ThinkSystem-servers de hoogste scores voor betrouwbaarheid en uptime van alle Intel x86-gebaseerde platformen in het ITIC’s 2021 Global Server Hardware Server OS Reliability Survey. Wij bieden bedrijfskritische servers (rack, tower, edge, blade, high-density) en opties om uw bedrijf vooruit te helpen met een server die aan uw behoeften voldoet.

Rack servers

De rackservers van Lenovo bieden waarde, flexibiliteit en efficiëntie om te voldoen aan missiekritische vereisten die zowel voor groeiende kleine bedrijven als grote ondernemingen werken.

Tower servers

Lenovo tower servers bieden hoge prestaties en veelzijdige opslagconfiguraties in een kleine voetafdruk voor zowel kleine en middelgrote ondernemingen als grote ondernemingen/organisaties. Krijg de betrouwbaarheid die u van een datacenter verwacht – in een oplossing die is geoptimaliseerd voor kantooromgevingen.

ThinkSystem-opslag

De gegevensbeheer- en opslagoplossingen van Lenovo ThinkSystem stellen u in staat uw gegevens ter plaatse en in private en publieke clouds te beheren – met ongeëvenaarde flexibiliteit. Onze oplossingen voor gegevensbeheer en opslag maken het eenvoudiger en efficiënter met softwaremanagementtools die zijn ontworpen om samen te werken, kennis en inzichten te benutten om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en de prestaties en gegevensbescherming te verbeteren.

De gegevensbeheerproducten van Lenovo geven u de controle door het gegevensbeheer te vereenvoudigen en te optimaliseren en u in staat te stellen uw gegevensinfrastructuur te bewaken en problemen op te lossen.

Software-gedefinieerde infrastructuur

Met Lenovo ThinkAgile Software Defined Infrastructure kunnen uw klanten profiteren van een nauwe samenwerking tussen Lenovo en de beste leveranciers van softwareoplossingen in de sector. Voor elke klant kunt u gemakkelijk de beste optie vinden voor zijn behoeften op het gebied van gegevensbeheer.

Lenovo ThinkAgile HX-serie

Deze serie wordt geleverd met geïntegreerde Nutanix-software die helpt de kosten van de IT-infrastructuur te verlagen, diverse hypervisors ondersteunt en het gebruik van virtuele desktops kan helpen versnellen.

Lenovo ThinkAgile MX-serie

Deze oplossingen maken gebruik van Microsoft Azure Stack HCI en Windows Admin Centre. Het Azure Stack HCI-platform van Microsoft maakt de weg vrij voor hybride cloudoplossingen met integratie in Azure.

Lenovo ThinkAgile VX-serie

Deze oplossingen zijn gebaseerd op VMware-software. Dit betekent dat uw klanten vanaf de eerste dag waarde krijgen doordat IT-resources worden geoptimaliseerd, de flexibiliteit wordt vergroot en u gegevens in de cloud kunt opslaan.

Edge Computing

De wereld is meer dan ooit met elkaar verbonden en de meeste gegevens worden nu buiten het datacenter gegenereerd. Gartner voorspelt zelfs dat dit aandeel tegen 2025 zal groeien tot 75% van alle door ondernemingen gegenereerde gegevens. Lenovo is er om u te helpen de zaken te versnellen door uw IoT-strategie te bepalen en gegevenscapaciteiten te plaatsen waar u ze nodig hebt. Benut de waarde van gegevens in de Edge met Lenovo Edge Computing. Krijg overal real-time inzicht in gegevens met veilige, verbonden en betrouwbare oplossingen.

Cloud oplossingen

Clouddiensten zijn eenvoudig te beheren en vormen de eerste stap in het creëren van een goede IT-strategie. Onze oplossingen zijn open, getest en klaar voor gebruik. Begrijpen wat er nodig is voor de cloudinfrastructuur van uw organisatie kan overweldigend zijn als u niet weet waar u moet beginnen. Lenovo helpt klanten met vertrouwen de overstap te maken naar de opslag van gegevens in de cloud. Wij beschikken over experts die de beste hybride of multi-cloud strategie voor uw bedrijf kunnen creëren met een veilige en snelle datamigratie.

ThinkSystem ST550

 • Tower Server 4U
 • 750 W, Redundante voeding
 • Intern geheugen: 16 GB

ThinkSystem ST650 V2

 • Tower Server 4U
 • 750 W, Redundante voeding
 • Intern geheugen: 32 GB

ThinkSystem ST650 V2

 • Tower Server 4U
 • 750 W, Redundante voeding
 • Intern geheugen: 32 GB

ThinkSystem SR650

 • Rack Server 2U
 • 1100 W, Redundante voeding
 • Intern geheugen: 32 GB

Persoonlijk advies?

Wilt u meer te weten komen over Lenovo Infrastructure Solutions? Contacteer vrijblijvend onze Lenovo experten voor advies.

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring