De ideale Apple werkplek
binnen uw organisatie?

Die is met Apple Financial Services binnen handbereik

Medewerkers kunnen blijer en productiever worden van het werken met Apple devices. Maar is het niet veel te duur om voor uw medewerkers allemaal Macs, iPads en iPhones aan te schaffen? Bereken direct het maandbedrag via onze calculator.

Uitgaven voor IT-apparatuur zijn altijd een behoorlijke hap uit uw bedrijfsbudget. Maar wat als u deze kosten kunt verdelen en budgetteren over een langere tijd: alleen betalen voor gebruik en geen investering vooraf? Dat is precies wat we bij Dustin mogelijk maken, in samenwerking met Apple Financial Services.

Meer dan alleen een financiering

Leasen via AFS is meer dan alleen een financiering. AFS biedt naast kostenefficiëntie nog bijkomende diensten aan, kostenloos! Apple-devices worden na de overeenkomst gewiped en ook de ophaling van de Apple- devices wordt door AFS ingeregeld.

Hoge kosten?

Vaak hoort u vanuit de IT-afdeling of directie dat Apple devices veel te duur zijn.
Maar wie de cijfers erbij pakt, ontdekt dat dit helemaal niet het geval is. Integendeel.

Meer waarde voor minder

De aanschafkosten van Apple devices zijn initieel hoger dan voor andere merken. Maar zodra deze overwonnen zijn, dalen de operationele kosten snel. Hardware en software zijn optimaal op elkaar afgestemd. Het gevolg: véél minder kosten aan installatie, onderhoud en ondersteuning. Daarnaast verbruiken Apple producten weinig energie. De apparatuur verdient zichzelf automatisch terug!

Betere spreiding van kosten over een langere looptijd

Tel daarbij de gunstige opties van Apple Financial Services op, waardoor ook de hoge aanschafdrempel vervalt. U betaalt alleen voor het gebruik van de apparatuur gedurende de looptijd van de overeenkomst.

Een hoge restwaarde die nog meer voordeel oplevert

Apple devices behouden gedurende lange tijd hun waarde. Zéker gedurende de looptijd van de overeenkomst. De ingecalculeerde hoge restwaarde wordt verdeeld over de maandelijkse bedragen voor het gebruik, zodat deze nog lager worden. Zo betaalt u alleen voor de periode dat uw gebruik maakt van de devices en bespaart u geld.

Millennials kiezen Apple

Op dit moment betreden veel millennials de arbeidsmarkt. Deze generatie is kent een puur digitale leefstijl. Uit onderzoek blijkt dat zij in overgrote meerderheid hun werk gemakkelijker en productiever doen, wanneer ze hun eigen devices mogen kiezen. Daarbij kiezen zij opvallend vaak voor Apple devices. Met Apple Financial Services beschikken ze altijd over de nieuwste Apple-technologie dankzij de mogelijkheid om na afloop van de overeenkomst alle apparatuur in te ruilen, met een vernieuwde overeenkomst voor hetzelfde maandbedrag.

De voordelen

Bij Dustin kunnen we u met behulp van AFS voorzien van een totaaloplossing op basis van Apple devices. De voordelen voor uw organisatie zijn als volgt:

 • Altijd de nieuwste Apple-technologie
 • Alleen betalen voor het gebruik
 • Geen grote investeringen vooraf
 • Aan het eind van de looptijd maandelijks opzegbaar
 • Flexibiliteit aan het einde van de looptijd. Zowel verlengen of overnemen.

Tijd voor rekenvoorbeelden

Laten we eens kijken naar een paar rekenvoorbeelden.

Voorbeeld 1

Een complete werkplek voor een kop koffie per dag. Uw medewerkers worden uitgerust met een Macbook Pro, iPad en iPhone, die iedere 36 maanden worden vernieuwd naar de nieuwste standaarden.

   
13-inch Macbook Pro M2 € 1,06
iPad Wi-Fi 10th gen € 0,51
iPhone 14 € 0,94
Totaal per gebruiker per dag* € 2,52

Voorbeeld 2

Meer dan alleen een iPad
Je kunt door middel van AFS met hetzelfde budget de iPad, accessoires, training en volledige dienstverlening meefinancieren. Medewerkers zijn vanaf dag één direct up and running zonder de IT-afdeling extreem te belasten. De screenprotector is geplakt, de CMDB-registratie voltooid en het device is uitgepakt. U heeft getrainde medewerkers die efficiënt kunnen werken en door aandacht te besteden aan de uitreiking maakt u er direct een speciaal moment van.

   
iPad Wi-Fi 10th gen € 0,51
Cover € 0,07
Apple pencil € 0,12
CMDB-registratie, uitpakken en in hoes plaatsen € 0,02
Training € 0,06
Totaal per gebruiker per dag* € 0,78

Te combineren met allerlei producten en diensten

Wij helpen u niet alleen kosteneffectief aan Apple devices, maar in de overeenkomst kunnen ook allerlei producten en diensten worden meegenomen.

AppleCare

Standaard worden Apple devices geleverd met 1 jaar wereldwijde garantie. Met de AppleCare-producten hebt u recht op deskundige telefonische ondersteuning en profiteert u van extra mogelijkheden voor reparatie van hardware door Apple. Dustin biedt verschillende Apple-Care producten aan.

Software

Veel organisaties gebruiken een Windows-omgeving. Samenwerken door middel van Microsoft 365 is dan de uitkomst. Deze licenties, maar ook andere merken of types zijn volledig op te nemen binnen het voorstel van Apple Financial Services.

Accessoires

Maak de aanschaf van Apple hardware compleet met een origineel Apple accessoire of een van een ander merk. Kies bijvoorbeeld een Magic Mouse voor bij uw MacBook, een origineel hoesje voor uw nieuwe iPhone of een nieuwe Keyboard-case voor uw iPad. Welke accessoire u ook zoekt, u kunt hem direct meefinancieren.

Services

Denk hierbij aan training van personeel, het uitgepakt aanleveren op een locatie of bezorgen bij de medewerker thuis. Een upgrade van uw Wi-Fi netwerk. Alles om de nieuwe hardware soepel en snel uit te rollen binnen uw organisatie, bieden wij graag op maat aan.

Download whitepaper

Dustin is Apple Authorised Reseller; een unieke status die niet voor iedere partij is weggelegd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Apple producten en diensten voor uw organisatie? Download dan onze whitepaper door hiernaast uw gegevens in te vullen.


  Persoonlijk advies nodig van onze consultants?

  016- 796 200

  Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30

  Vrijdag 08:30 – 17:00

  Verstuur bericht

  via ons contactformulier

  Contact opnemen

  ContactformulierClose

  Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

  * u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring