Apple Financial Services

Een Apple werkplek voor elk budget

Uitgaven voor IT-apparatuur zijn altijd een behoorlijke hap uit jouw bedrijfsbudget. Maar wat als je deze kosten kunt verdelen en budgetteren over een langere tijd: alleen betalen voor gebruik en geen investering vooraf? Dat is precies wat we bij Dustin mogelijk maken, in samenwerking met Apple Financial Services.

Financiering op maat

Met Apple Financial Services is het eenvoudiger dan ooit om Apple producten in jouw bedrijf te introduceren. Dankzij Apple Financial Services blijven de kosten laag omdat we de hoge restwaarde van Apple apparaten vooraf verrekenen. De contracten zijn helder en duidelijk, met flexibele voorwaarden die het mogelijk maken om de omvang van je inventaris aan te passen aan veranderende behoeften binnen jouw organisatie. Bovendien bieden we diverse opties aan het einde van jouw leaseperiode aan, waardoor je gemakkelijk kunt kiezen tussen het verlengen van jouw huidige apparaten of het upgraden naar nieuwe modellen.

Tijd voor rekenvoorbeelden

Laten we eens kijken naar een paar concrete rekenvoorbeelden.

15-inch MacBook Air

*Vanaf €34,- per maand
Op basis van 36mnd huur
Apple Financial Services

Add-ons
Magic Keyboard & Magic Mouse

+ €5,30 per maand

AppleCare for Enterprise
+ €4,07 per maand

iPhone 15

*Vanaf €29,- per maand
Op basis van 36mnd huur
Apple Financial Services

Add-ons
Cirafon Recycled Case &
Panzerglass screenprotector
+ €1,73 per maand

AppleCare for Enterprise
+ €5,61 per maand

11-inch iPad Pro Wi-Fi

*Vanaf €29,- per maand
Op basis van 36mnd huur
Apple Financial Services

Add-ons
Apple Smart Keyboard Folio

+ €8,46 per maand

AppleCare for Enterprise
+ €4,21 per maand

*Berekend op basis van 36mnd huur Apple Financial Services

Wat kun je naast hardware allemaal financieren met Apple Financial Services

AppleCare for Enterprise

Standaard worden Apple devices geleverd met 1 jaar wereldwijde garantie. Met de AppleCare-producten heb je recht op deskundige telefonische ondersteuning en profiteer je van extra mogelijkheden voor reparatie van hardware door Apple. Dustin biedt verschillende Apple-Care producten aan.

Vul Apple’s eenjarige beperkte garantie aan met AppleCare for Enterprise. Hiermee ontvang je snelle service op locatie en 24/7 support om je eindgebruikers draaiende te houden.

Beheer en software

Veel organisaties gebruiken een Windows-omgeving. Samenwerken door middel van Microsoft 365 is dan de uitkomst. Deze licenties, maar ook andere merken of types zijn volledig op te nemen binnen het voorstel van Apple Financial Services.

Op Apple apparaten draaien de apps die je nodig hebt, zoals Microsoft 365, Google Workspace, Adobe Creative Cloud en nog veel meer.

IT kan Mac binnen vijf minuten voorzien en implementeren met zero-touch implementatie en Mobiel Device Managment.

Accessoires

Maak de aanschaf van Apple hardware compleet met een origineel Apple accessoire of een van een ander merk. Kies bijvoorbeeld een Magic Mouse voor bij je MacBook, een origineel hoesje voor je nieuwe iPhone of een nieuwe Keyboard-case voor je iPad. Welke accessoire je ook zoekt, je kunt hem direct meefinancieren.

Services en diensten

Denk hierbij aan training van personeel, het uitgepakt aanleveren op een locatie of bezorgen bij de medewerker thuis. Een upgrade van je Wi-Fi netwerk. Alles om de nieuwe hardware soepel en snel uit te rollen binnen jouw organisatie, bieden wij graag op maat aan.

De voordelen

Bij Dustin kunnen wij je met behulp van Apple Financial Services voorzien van een totaaloplossing op basis van Apple apparatuur. De voordelen voor jouw organisatie zijn:

  • Altijd de nieuwste Apple-technologie
  • Alleen betalen voor het gebruik
  • Geen grote investeringen vooraf
  • Aan het eind van de looptijd maandelijks opzegbaar
  • Flexibiliteit aan het einde van de looptijd. Zowel verlengen of overnemen.

Peeq kiest voor Dustin : “Overstappen naar Apple was een no-brainer”

Lees hier Peeq zijn ervaring met Apple Financial services.

Interesse in Apple Financial Services?

Vraag een financieringsvoorstel aan bij onze Apple Consultants.

Contact opnemen

ContactformulierClose

Bedankt voor uw interesse in Centralpoint. Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur kunt u voor zakelijk IT advies live met een van onze medewerkers chatten of whatsappen. Laat hieronder uw vraag achter dan zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag een antwoord krijgt.

* u kunt als Consument niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring